Bijzettafels

Wanneer u op zoek bent naar bijzettafels, wilt u natuurlijk een tafel die precies bij uw interieur past. Een bijzettafeltje wordt vaak gebruikt om kleine voorwerpen op te plaatsen. De meeste mensen plaatsen dit naast een bank of een bed om een glas of een kop neer te zetten. Het is natuurlijk altijd mogelijk om deze tafeltjes te gebruiken voor andere doeleinden. Denk hierbij eens aan het plaatsen van een asbak of een vaas. Bij Lux Wonen worden er verschillende soorten tafels gemaakt van divers materiaal. Dit is dus niet alleen van hout.

Bijzettafel 3 delig

Bij Lux Wonen vindt u verschillende soorten bijzettafels. Een van onze populaire producten is de bijzettafel 3 delig. Deze unieke bijzettafel zorgt voor een goede ambiance in uw huis. Deze tafel kan worden geleverd in 2 formaten, namelijk het kleine formaat (S) en het grote formaat (M). Ook al geeft dit product een bepaalde uitstraling met zich mee, hoeft dit niet duur te zijn. U kunt dit artikel namelijk voor een scherpe prijs bestellen. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Om het allemaal nog mooier te maken zijn de producten van Lux Wonen ook snel leverbaar. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet lang hoeven te wachten op bestelde goederen. Natuurlijk weten wij als geen ander hoe fijn het is om snel aan de slag te kunnen gaan met de interieurverandering in huis. Mocht u op zoek zijn naar een ander soort bijzettafel dan de 3 delige bijzettafel, dan kunt u een kijkje nemen naar de Bijzettafel Polo. Deze handige tafel heeft een chique uitstraling en is gemaakt van sterk materiaal. Daarom is deze tafel ook erg duurzaam en kunt u hier jarenlang plezier van hebben. Natuurlijk is ook dit product verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Bijzettafels kopen doet u bij Lux Wonen. Wilt u toch liever langskomen in de winkel om meer interieur goederen te bezichtigen? Dan bent u altijd welkom. Onze collega’s staan u graag te woord. Ook voor persoonlijk advies over uw inrichting helpen wij graag mee.

Contact

Heeft u nog vragen over de bankstellen bij Lux Wonen? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij zijn te bereiken op info@woonlux.nl of telefonisch via 020 632 55 62. Vindt u het belangrijk om eerst even te zitten op het bankstel wat u wilt aanschaffen? Kom dan eens langs bij onze fysieke winkel. Wij zijn te vinden aan de klaprozenweg 21B in Amsterdam Noord. Onderaan de website zijn de openingstijden te zien.


Sorteren op:
Weergegeven:
25914 Bijzettafel 3 delig
Kleine formaat S56x48x50 cm 41x36x41 cm 26x25x32 cmGrote formaat M 66x66x68 51x51x60 38x38x52..
Bijzettafel Polo
De exclusieve Polo chroom-collectie is in allerlei varianten te verkrijgen. Bezoek onze showroom voo..
Bijzettafel Rixos grey wood
De exclusieve Rixos chroom-collectie is in allerlei varianten te verkrijgen. Bezoek onze showroom vo..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4