Matrassen

Een goede nachtrust draagt bij om dagelijks goed te blijven presteren. Naast een mooi en stevig bed, is een matras het belangrijkste onderdeel voor een goede nachtrust. Een mens slaapt gemiddeld 8 uur per dag, daarom is een goed matras van groot belang. Er zijn verschillende soorten matrassen in allerlei formaten en verschillende soorten matrasvullingen. Om het juiste matras te vinden die bij u past, bent u bij Lux Wonen aan het juiste adres.

Matrassen kopen in Amsterdam

Woont u zelf in de omgeving van Amsterdam? Dan kunt u bij Lux Wonen terecht voor al uw slaapkamer meubels en overige meubels. U kunt ook terecht bij ons voor uw nachtkastjes of kledingkasten. Wanneer u een matras wilt kopen in Amsterdam is Lux Wonen de beste keus. Met onze showroom van 1500m2 hebben wij een ruim assortiment aan matrassen, boxsprings en overige slaapkamer meubels. Wanneer u niet precies weet welk matras het beste bij u past, kunt u het beste onze showroom bezoeken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met het zoeken naar het juiste matras voor u. Zo kunt u natuurlijk ook even aanvoelen hoe het matras ligt. Mocht u er al uit zijn welk matras u wilt kopen? Dan kunt u deze natuurlijk via onze webshop bestellen. Let wel op dat het juiste formaat matras besteld!

Assortiment Matrassen

Bij Lux Wonen heeft u een ruim assortiment aan meubels en toebehoren. Wanneer u een matras wilt kopen kunt u kiezen uit verschillende soorten matrassen. Zo zijn er drie soorten matrasvullingen, namelijk: - Matrasvulling met schuim - Matrasvulling met veren - Matrasvulling met Latex

Waarom een matras kopen bij Lux Wonen?

Lux Wonen bestaat al meer dan 10 jaar. Naast dat wij al een aantal jaren bestaan onderscheidt Lux Wonen zich door haar eigen productlijn in Nederland. Waardoor wij onze matrassen tegen een scherpe prijs en uitstekende service kunnen aanbieden. Wanneer u dus een matras wilt kopen in Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Wilt u graag matrassen kopen bij Lux Wonen in Amsterdam? Of heeft u nog vragen over onze producten? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Ook zijn wij telefonisch te bereiken 020 632 55 62. Vindt u het belangrijk om eerst even te liggen op het matras die u wilt kopen? Kom dan eens langs bij onze fysieke winkel. Wij zijn te vinden aan de klaprozenweg 21B in Amsterdam Noord. Onderaan de website zijn de openingstijden te zien.


Sorteren op:
Weergegeven:
€699,00
€350,00
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2