Kaptafels

Een kaptafel is eigenlijk onmisbaar in huis. Het kan een mooie toevoeging zijn aan uw interieur, maar heeft daarnaast ook goede functionele eigenschappen. Bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up of verzorgingsproducten in de ochtend kan lastig zijn, als u dit staand voor de badkamerspiegel moet doen. Met een mooie kaptafel met spiegel van Lux Wonen heeft u dit probleem niet meer. U kunt gemakkelijk al uw persoonlijke spullen opbergen in de lades van de kaptafel. Hierdoor heeft u al uw belangrijke spullen op één plek, waardoor uw ochtendroutine sneller zal verlopen.

Soorten kaptafels

Bij Lux Wonen kunt u diverse kaptafels vinden die voldoen aan uw wensen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over kaptafels met spiegels, lades en eventuele stoelen of krukjes. In de lades van de kaptafels kunt u gemakkelijk uw persoonlijke spullen kwijt, zoals sieraden en make-up. De kaptafels met krukjes staan erg leuk in uw slaapkamer en door de neutrale kleuren die wij aanbieden, passen de kaptafels bijna bij elk interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine kaptafel met spiegel en stoel of juist een grote kaptafel met spiegel en stoel! Daarnaast beschikken wij over een kaptafel met een uitklapbare spiegel en natuurlijk ook een kaptafel zonder spiegel.

Waarom een kaptafel met spiegel?

Wanneer u in de ochtend niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het zoeken naar de juiste spullen, is een kaptafel echt iets voor u. Alle tafels zijn voorzien van een aantal lades waar u gemakkelijk uw spullen kunt sorteren. Hierdoor creëert u ook meer ruimte in de badkamer. Door te kiezen voor een kaptafel met spiegel, versnelt u uw ochtendroutine. Doordat alle spullen al geordend liggen in de lades, kunt u bijvoorbeeld uw verzorgings en make-up producten gelijk opdoen. Dit is natuurlijk erg handig, want we hebben allemaal wel eens haast in de ochtend.

Contact

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kaptafel. Lux Wonen is al meer dan 10 jaar een vertrouwd bedrijf gevestigd in Amsterdam. Met onze ruime en modern ingerichte 1500 m² showroom is Lux Wonen op dit moment één van de grootste trendy meubelwinkels van Amsterdam. Wij bieden kwaliteit meubels aan voor een scherpe prijs. Snel en gemakkelijk een kaptafel bestellen, doet u bij Lux Wonen.
Heeft u misschien nog vragen over onze kaptafel met spiegel? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 632 55 62. Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze vestiging. 


Sorteren op:
Weergegeven:
16214 Kaptafel
16214 Kaptafel120x40x80..
16238 Kaptafel met stoel
HJB16238 Kaptafel 120x40x75..
17001 Kaptafel met spiegel en stoel
Spiegel 74x55x1.6Kaptafel60x35x75..
HJB17250 Kaptafel met spiegel en stoel
HJB17250 Kaptafel setSpiegel 67x53x2Kaptafel 110x45x82Stoel 45x43x45..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4