Hoekbanken

Bent u op zoek naar een hoekbank waarop u en de rest van het gezin lekker op kunnen zitten in uw woonruimte? Bij Lux Wonen hebben wij een breed assortiment aan diverse trendy hoekbanken, die passen in elk interieur. Want iedere woonruimte heeft recht op een bank die geschikt is voor iedereen. Een moment voor uzelf of voor de hele familie. Gezellig op de bank een film kijken of een spel spelen met de hele familie of als er bezoek komt. Voor iedereen is er genoeg plek om comfortabel te zitten. U kunt bij ons uw trendy hoekbank voor een zeer scherpe prijs kopen. 

Trendy hoekbank
Het maakt niet uit welke stijl u mooi vindt, bij Lux Wonen heeft u genoeg keuze om uw trendy hoekbank te kopen. Zo heeft u de keuze uit een moderne lange bank met rechthoekige vormen, een hoekbank met sierlijke ronde vormen en een bank dat zeer luxe uitstraalt. Elk interieur heeft zo zijn eigen karakter en uitstraling. Zo kunt u daarom bij onze banken de kleur, de stoffen en lengte uitzoeken die precies passen binnen uw woonruimte. Bij een interieur met een moderne uitstraling, waarbij de meubelen strak en hoekig zijn, past een lange hoekbank met hoekige randen er zeer mooi bij. U en andere zitten er immers iedere dag op. En als uw bank ook nog eens een goed gespreksonderwerp is, heeft u de juiste bank gekozen! Daarom is het belangrijk om eerst alle hoekbanken binnen ons assortiment te bekijken voordat u een hoekbank wilt kopen. 

Hoekbank Yola
Binnen ons assortiment hebben wij diverse hoekbanken die veel worden verkocht. Eén van onze populaire banken is de hoekbank Yola, een echte uitblinker. Met z’n neutrale uitstraling en flexibele design, kunt u deze bank volledig customizen in uw eigen stijl qua kleuren, maten en de beschikbare stoffen. Wij bieden u de hoekbank Yola aan, waarbij u zelf kunt kiezen hoeveel zittingen in de bank worden gezet. Ook al heeft u geen grote ruimte, maar wel behoefte heeft om een hoekbank te plaatsen. Dan kunt u met de hoekbank Yola uw zitting zodanig aanpassen, dat het binnen uw woonruimte alsnog past. Heeft u een grote ruimte die u goed wilt benutten met onze hoekbank Yola? Dan kunt u met losse elementen uw hoekbank uitbouwen, tot u tevreden bent. Omdat u de bank zelf kunt aanpassen, is het ook mogelijk om een luxe lounge elementen toe te voegen aan de zijkant van de hoekbank. Zeer handig als u een film wilt kijken en uw benen rust wilt geven. De ruime hoekbank biedt genoeg zitplaatsen voor het hele gezin en visite.

Hoekbank kopen

Bent u van plan om binnenkort een hoekbank te kopen? Maar heeft u nog vragen over onze hoekbanken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-6325562. Ook is het mogelijk om ons filiaal te bezoeken op Klaprozenweg 21B, 1032 KK Amsterdam. Bekijk onze openingstijden voordat u ons filiaal wilt bezoeken.


Sorteren op:
Weergegeven:
Hoekbank Arizona
Moderne hoekbank Arizona met witte rand, u kunt deze bank geheel naar eigen wens maken, verkrijgbaar..
Hoekbank Arte
De Arte hoekbank heeft een prachtige uitstraling. De bank heeft een heerlijke royale zit, de bank is..
Hoekbank Istanbul
Hoekbank Istanbul is een comfortabele hoekbank. Indien gewenst kan het uitgebreid worden met een of ..
Hoekbank Karolina
Hoekbank Karolina is een comfortabele hoekbank. Met Hoekbank Karolina kun je alle kanten uit. Deze h..
Hoekbank Maxi
De hoekbank Maxi heeft een prachtige uitstraling. Het bankstel is leverbaar in diverse kleuren,..
Hoekbank Palermo
De Hoekbank Palermo comfortabele bank en heeft een prachtige uitstraling. De bank heeft een heerlijk..
Hoekbank Rotterdam
Hoekbank Rotterdam is een comfortabele hoekbank en is onze eigen productielijn.  Indi..
Hoekbank Sema
Hoekbank Sema is een comfortabele trendy bankstel. Het lounge-gedeelte van hoekbank Sema is overigen..
Hoekbank Yola
Hoekbank Yola is een comfortabele trendy hoekbankstel. Een trendy stoffen hoekbank met losse ru..
Leon 2 hoek Lounge
Leon 2 hoek Lounge een complete bankstel met hoekbank en lounge combinatie. Het lounge-gedeelte is o..
Sale
Retro 2 hoek 2 lounge
€1.499,00 €1.199,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11