Slaapbanken

Droomt u van een trendy bank en tevens een comfortabel bed? Dan is een slaapbank iets voor u. Wanneer u niet over voldoende ruimte in uw huis beschikt, kan zo’n slaapbank erg handig zijn wanneer familie, vrienden of kennissen langskomen en een nachtje blijven slapen. Het is niet altijd nodig om een aparte logeerkamer te maken, door gebruik te maken van de slaapbank in iedere kamer. Dus wilt u graag uw gasten een lekkere slaapplek geven? Overweeg dan de optie om een slaapbank te kopen. Uiteraard kunt u dit gemakkelijk online doen bij Lux Wonen.

Slaapbank kopen

Wanneer u denkt dat een slaapbank maar een simpel meubelstuk is, dan heeft u het mis. Het is namelijk een mooie toevoeging aan uw interieur en biedt ook functionele eigenschappen voor logees. Een slaapbank is een bank die u gemakkelijk kunt veranderen in een slaapplaats. Vroeger waren slaapbanken vaak van slechte kwaliteit. Tegenwoordig is de slaapbank een mooi meubelstuk met een moderne uitstraling, die u uitermate slaapcomfort kan bieden. Uw gasten zullen niet eens opmerken dat het een slaapbank is!

Er zijn diverse varianten slaapbanken beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lounge  slaapbank? Het is een bank waarvan niemand zal verwachten, dat het een slaapbank zal zijn. U kunt dit gebruiken wanneer uw woonruimte ook als slaapruimte wilt gebruiken. Wanneer u een slaapbank wilt kopen, raden wij zeker aan om een kijk te nemen in ons assortiment!

Lounge slaapbank kopen

Lux Wonen beschikt over een divers assortiment aan trendy slaapbanken. Beschikt u over een modern en strak interieur? Dan kan een hoek slaapbank iets voor u zijn. U kunt kiezen voor de Lotus slaapbank. Door zijn strakke design is de hoek slaapbank niet te herkennen als een slaapbank. Ideaal om ‘s avonds heerlijk film op te kijken als je geen gasten hebt. Wanneer u geïnteresseerd bent in een lounge slaapbank, dan kan de Corfu lounge slaapbank iets voor u zijn! U kunt de lounge helemaal zelf inrichten qua grootte. 

Daarnaast onderscheidt Lux Wonen zich met zijn eigen productielijn in Nederland, waardoor wij u zeer scherpe prijzen en een uitstekende service tijdens en na de aankoop kunnen aanbieden. Indien gewenst, worden uw bestelling binnen korte tijd bezorgd en gemonteerd door onze ervaren monteurs. Snel en makkelijk bestellen, doet u via onze online webshop!

Contact

Als u een slaapbank wilt kopen, bent u bij Lux Wonen aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over onze nachtkastjes? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 632 55 62. Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze vestiging. 


Er zijn geen producten in deze categorie.