Bezorg- en montagedienst

Bezorg- en montagedienst

Waar u ook woont in Nederland, Luxwonen bezorgt uw meubelen zorgvuldig en netjes bij u af.

Luxwonen beschikt over een eigen bezorg en montageservice, onze bezorgkosten worden berekend aan de hand van afstand van het bezorg locatie.

Als u uw meubelen laat thuisbezorgen is het helaas niet mogelijk om bij onze chauffeur te pinnen, zorg ervoor dat u het resterende bedrag contant in huis heeft!

Tarieven bezorging

Binnen Amsterdam gratis bezorgen!

Van

Tot

Bedrag

0 km

50 km

€50,00

50 km

100 km

€100,00

100 km

200 km

€200,00

Montage

Uw meubels worden geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Mocht u zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om uw meubels door ons vakkundig te laten monteren dan kunt u gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden uw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt, gemonteerd. Let op! Als u een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur.

Deze service is geheel gratis!

Bezorging

De bezorging vindt plaats tussen 10:00 – 20:00 uur, treft de bezorger u niet thuis aan dan wordt er een nieuwe bezorgafspraak met u gemaakt, helaas zijn wij genoodzaakt om hierbij extra bezorgkosten in rekening te brengen.

Indien u het wenst kunnen we u een half uur voor de bezorging bellen, u hoeft dan niet de hele middag thuis te wachten tot de bezorgers er zijn, geef dit wel vooraf aan als u een bezorgafspraak maakt.